aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Bozgun - Lauren Destefano (Kimyasal Bahçe #1)

Ağustos 13, 2017
Bittiiiiiiii. Sadece kitap değil seri de bitti. 😢😢 Veda etmek istemiyorum ama mecburuz sanırım. Yazar 3 kitapla yetinmiş. 🙄 Daha fazla yazmaya gerek görmemiş. Gerçi hoş, tam kararında yazmış şimdi. Ne eksik ne fazla. 3 kitap da tam anlamıyla tatmin ediyor okuyucuyu. Benim çemkirmelerim tamamen aç gözlülükten.

Her kitap birbirinden güzel. Her bir doku ince ince işlenmiş. Karamsarlıkta, depresiflikte; güzellikte, şefkatte; umutta, hayallerde; hepsi kararında ve özenle kullanılmış.

Seriyi çok sevdiğimi ve her fırsatta önerdiğimi biliyorsunuz. @okuoku1 da Artemis kitaplarından bazıları her ay 9.90 a düşüyor. Bir ara Kimyasal Bahçe üçlemesi de 9.90 dı. Takip edin derim. İndirime düştüğü gibi kapın valla. Bu tür kitapları seviyorsanız pişmaz olmazsınız asla. 💃


Zaman geçiyor. Virüsten ölenlerin sayısı artıyor ve Rhine çaresizce cevaplarını arıyor. Rhine, işkencelerinden kaçtığı kayınpederinin ağabeyi Reed’in beklenmedik dostluğuyla yeniden hayat buluyor. Ancak adamın derme çatma evine sığınsa da geçmişindeki insanlar bir türlü yakasını bırakmıyor. Gabriel’ın hayali durmadan rüyalarına girerken, kardeş eşi Cecily, Rhine’ın tarafını seçiyor. Bu sırada, Rowan’ın liderliğini yaptığı yeraltı örgütüyle geri dönüşü olmayan işlere imza attığını öğrenen Rhine, onu durdurmak için harekete geçiyor. Ama atıldığı macerada öğrendikleri ve ailesinin ondan gizlediği geçmişi kafasını daha da karıştırıyor. Lauren DeStefano’nun “Kimyasal Bahçe Üçlemesi”nin nefes kesici bu son romanında Rhine tüm bildiklerinin aslında bir yalan olabileceği gerçeğiyle karşı karşıya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP