aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Kitap Tanıtımı: Gölge Ateşi - Karen Marie Moning (Fever #5)

Mayıs 02, 2014

Tür:  Urban Fantasy, Paranormal,
Goodreads Puanı: 4.54
Orijinal Adı: Shadowfever
Sayfa Sayısı: 790
Baskı Yılı: 2014
Çeviri: Egemen Özkan
Yayınevi: Artemis Yayınları
Satış Fiyatı: 29,00 TL

Umut Güçlendirir, Korku Öldürür

MacKaylaLane, ablası Alina’yla birlikte evlatlık verilip İrlanda’yı bir daha dönmemek üzere terk ettiğinde küçük bir çocuktu.

Yirmi yıl sonra Alina öldü ve Mac, ablasının katilini bulmak için İrlanda’ya dönmeye karar verdi. Doğaüstü güçlere sahip, lanetlenmiş bir soydan geldiğini keşfettikten sonra ise kendini esrarlı bir geçmişin içinde buldu. İnsanların, binlerce yıldır aralarında gizlenen ölümsüzlerle yaşadığı çatışmanın tam ortasında kalmıştı.

Mac artık bir yandan acılarına göğüs germeye çalışırken, bir yandan da kendini dünyaları yaratma ve yok etme gücüne sahip bir büyü kitabı olan SinsarDubh’ı ele geçirmeye adamıştı.

SinsarDubh, Mac’i yüzüstü bırakıp sevdikleriyle arasında ölümcül bir patika oluşturduğunda ise avcı, artık av olmuştu. Mac artık kime güvenebileceğini kestiremiyordu. Sürekli rüyalarına giren o kadın kimdi? En önemlisi, bizzat Mac kimdi?

“Dudaklarımda Düşmanımın, Ablamın Sevgilisinin, Sevgiliin Katilinin Dudakları, Hak Ettiğim Cezanın Tadına Bakıyorum.”

“Gölge Ateşi beklediğim, istediğim, ihtiyaç duyduğum, açlığını çektiğim her şeyi ve çok daha fazlasını veriyor.”
Fresh Fiction


Bu kitabı çook uzun zamandır bekliyordum ve bugün nihayet sipariş verebildim! Kitap Galerisinden başka bir yerde satışta görünmüyor ürün. Satın almak isteyenler %30 indirim ile buradan satın alabilirler kitabı. Ben siparişimi verir vermez hemen aradım siteyi. Ürünümün şuanda hazırlanıyor olduğunu birazdan kargoya verileceğini söylediler. Elime ne kadar zamanda geçecek ve sorunsuz bir şekilde temin edebilecek miyim bilmiyorum. Fakat Gölge Ateşi elime geçer geçmez hemen bir alışveriş konusu hazırlayacağım. Tüm bilgileri de orada bulabileceksiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP