aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Alışveriş Notlarım #13 - Nişanlımla Birlikte Okunacak Kitap!

Aralık 15, 2014
Kitapyurdu senelerdir kullandığı eski, demode sitesinin arayüzünü değiştirdi artık -çok şükür- biliyorsunuz. Yine de hala beta aşamasında. Temelli bir geçiş sağlamadılar. Bende bu sefer değişiklik olsun dedim ve Nişanlımla birlikte okumaya karar verdiğimiz -her şey Artemis Yayınlarının paylaştığı o alıntıyla başladı... - kitabı alalım artık dedim. Sürekli şehir dışına çıkması gerektiği için bir türlü alamamıştık kitabı fakat ben aldım yine şehir dışına çıktı. :) 

Bir şekilde okuyacağız bu kitabı orası kesin. 5'er 10'ar sayfalarla bile olsa bitecek Kaybeden Kraliçe. Bir adet onda bir adet bende olmak üzere, artık kitaplığımızda 2 tane Kaybeden Kraliçe kitabı mevcut. :) Aslında biliyorsunuz ben hiç Türk yazar okumam. Okuyamam. Bakalım bu kitabı sevecek miyim? Çok merak ediyorum.

Kaybeden Kraliçenin yanında iki kitap daha sipariş vermiştim. Biri Siyah Damar -ki okundu, beğenildi, tavsiye edildi, yorum bile yapıldı- ikinci kitapta Çarpılma. Colleen Hoover'ın şaheseri. Henüz okumadım. Bilerek geciktiriyorum. Çünkü bu kitap bir seriiiii. Çünkü biliyorum ki yazar beni çıldırtan bir yerde bitirecek. Çünkü Epsilon lanet kitabın devamı için bizi koca bir sene bekletecek. Hattaaa Ugly Love'un film haberleri ortalığı birbirine katmışken, yazardan gelecek yeni kitap Ugly Love bile olabilir. 

Dip not: Alışverişimin Beta Kitapyurdu sitesinden gerçekleştiğinden bahsetme sebebim şuydu kiiii, her alışverişinizde size benim çekilişimde hediye edeceğim 2015 Yazarlar Ajandasının hediye olması. :)))

8 yorum:

  1. Yazarlar ajandasını çok çok çok merak ediyorum ben......... Ayrıca nişanlınla yaptığınız bu olay çok hoşuma gitti keşke benim erkek arkadaşımda kitapsever olsaydı da böyle etkinlikler yapabilseydik :( Çok kıskandım sizi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))))) Nişanlım kitapları değil beni seviyor. :D O yüzden benimle birlikte kitap okumaya çalışıyor. Eğer sevebileceği bir kitap bulursa uyuklamadan okuyabilir diye de hoşuna gidebilecek kitapları seçiyoruz. :)) İlk başlarda çok zorlanıyordu okurken. Şimdi daha alışık. :))

      Sil
  2. Umutsuz - Yeni Bir Umut 'u okuduktan sonra bende Epsilon'a sürekli sövüyorum. Neden bizi Colleen'in muhteşem kitaplarından mahrum ediyorlar. :( Ugly Love 'ı da film haberlerinden sonra feci derece de merak edip, ebook olarak İngilizce okudum, onda da ağladım. Özetle şimdiye kadar okuduğum 3 kitapta da ağladım. Feci duygu patlaması yaşadım. Bu kadın basit bir konuyu alıp, bir şahesere dönüştürüyor. Favori yazarlarımdan ve tüm arkadaşlarıma onun kitaplarını tavsiye ediyorum. Neyse kaptırdım kendimi, pardon. Ne diyecektim ben. Tamam hatırladım. :)

    Siyah Damar 'ı okudum ve bu psikopat Tarryn Fisher 'a bir kez daha aşık oldum.Fırsatçı serisi de muhteşemdi, bu kitabı da çok sevdim. Ayrıca yine merakıma dayanamayıp Çarpılma kitabını aldım, kargodan gelince belki ama belki okumayı düşünüyorum... Ya da tam da emin değilim, yine bir ağlama krizine hazır mıyım emin değilim. Belki sonra okurum. :) Görüşmek üzere. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstediğiniz kadar kendinizi kaptırabilirsiniz. ^_^ Yorum alanları sizin. :)))

      Colleen Hoover gerçekten muhteşem bir yazar. Evet belki konular klişe olabilir, yada daha önce işlenmiş olabilir vs. fark etmiyor. Yazar gerçekten bambaşka bir şekilde aktarıyor okuyucuya hikayesini. Kendini kaptırıyorsun kitaba. :)

      Tarryn Fisher'da çok acımasız bir yazar. Ama onu bu kadar çok sevmemizin de nedeni bu bence. Çok gerçekçi yansıtıyor kitaplarını.

      Görüşmek üzere efendim. :) Size de sevgiler. ^_^

      Sil
  3. Az evvel Colleen Hoover adini gorunce heyecan yaptim, yazmayi unuttum. 😁 Size ve nisanliniza da Allah tamamina erdirsin demek isterim. Tum sevenler kavussun, bir yastikta kocasin... Sevgiyle , saglikla kalin. ❤❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. :)

      Sil
  4. Çarpılma'yı en yakın zamanda okuuuu. Belki bir "Umutsuz" değil ama ben kitabı çok beğendimmm. Zaten bu Colleen Hoover yani. Onun her yazdığı beğenilir. :D Güle güle okuuu. :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çarpılmayı özellikle geciktiriyorum okumak için. İkincisinin çıkmasına yakın okuyacağım. :)

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP