aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Alışveriş Notlarım #5 - MNG Kargo Saçmalığı

Mart 25, 2014
dex kitapları

Güne mng kargo saçmalığıyla uyanmak gibisi yok! Sabah sabah arıyorlar insanı, sonra da dönüp kargonuz şubemize ulaştı, gelip alır mısınız diyorlar. Hayır efendim gelip alamam. Ben kargonun adresime ulaşmasını istiyorum. Neymiş efendim bahaneleri, adresinizde yazan sokak bu bölgede yok! Burada 1 ile başlayan sokaklar yok. Burada sadece 5 ile başlayan sokaklar var! Yahu senelerdir oturduğum sokağı bana mı öğreteceksiniz! Senelerdir aynı adrese kargo ulaştıran diğer kargo şirketleri, gayipten sokak yaratıyorlar da bir siz mi gerçeği biliyorsunuz? Hayır işin garip tarafı ise, geçen ay  yine mng kargo hizmetini kullanmıştım! Geçen ay buldukları sokağın son kullanma tarihi geçmiş sanırım. Artık bulunmuyor bu bölge de!


Neden mng, sürat ya da aras kargo hizmetlerini kabul etmediğimin ufak bir hatırlatması oldu bu olay. Kulağıma küpe olsun böylece. 'Ucuz etin yahnisi yavan olur' diye boşuna dememiş atalarımız. 2 TL daha az kargo ödeyeceğim diye böyle insanın sinirlerini tepesine çıkartan bir hizmet almak yerine bundan böyle 5 TL fazla veririm ama temiz bir hizmet alırım! En azından 'yarın sabaha kargom elime ulaşır mı ulaşmaz mı? Adresi yine! karıştırırlar mı karıştırmazlar mı?' diye kafa patlatmam!

Hayır bir de gösterdikleri tavır yok mu? Beni en çok deli eden de orası oldu zaten. Nihayetinde elime ulaştı ulaşmasına kitaplarım ama geriye de keyif diye bir şey kalmadı. Şikayet üstüne şikayette bulundum müşteri temsilcilerine. Dikkate alırlar mı orası da tartışılır gerçi...

2 yorum:

  1. Bir tek Aras sorun yaratmadı bana diğer hepsiyle sorun yaşadım. Sana yaptıklarını bana yapsalar çıldırırdım herhalde :( Çok ayıp yaptıkları :/ Müşteri hizmetlerine bende hep şikayette bulundum ama hiç dikkate alınmadım umarım seninkini dikkate almışlardır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkate aldıkları için mi bilmiyorum ama bir kaç ay sonra yolum tekrardan MNG kargoya düştüğünde bana sorun yaratan çalışanın artık orada olmadığını gördüm. Ya kendisi işi bıraktı ya da çok fazla şikayet alıyordu. Bilemiyorum artık. :)

      Yurt içinden şaşmıyorum artık. O zamandan beri sorun yaşamadım bir daha. :)

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP