aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Alışveriş Notlarım #4 - Kitapyurdu Siparişlerim

Şubat 19, 2014
Kitapyurdundan yaptığım en son alışverişim baya bir olaylı geçmişti. Onun hikayesini blogumda duyurmamıştım zira çok can sıkıcı bir süreçti. 10 günde ulaştıramadılar bir türlü kargoyu ve eksik geldi ürünlerim. O yüzden sonraki alışverişimi D&R'dan yapmıştım. Hem de harika bir hediye paketiyle aldım ürünlerimi. Şimdi bakıyorum da onun da postu yazılmamış. :) Eh neyse son iki alışverişimi bu postun arasına sıkıştırmış oldum böylece. Hımm ne diyordum. D&R ve hediye paketleri diyordum değil mi? Evet. Kitapyurdu işkencesinden ve D&R keyfinden oluşan alışveriş sürecimde bir daha kitapyurdundan sipariş falan vermem ben diyip senelerdir alışveriş yaptığım siteye sırtımı dönmüş ve anında D&R aşığı olmuştum. Ta ki fiyatların uçmasına kadar. :) -Çok iki yüzlüyüm biliyorum.- Hemen yüzümü tekrardan kitapyurduna döndüm ve son alışverişimi gerçekleştirdim. :)



Böylece kitaplığımın son üyeleri bu üç harika kitap oldu. Hem de çok şaşkınım kitaplar 1 gün içerisinde geldi. Halbuki ben en geç cuma günü elimde olur diye bekliyordum ama son hız elime ulaşmasına nasıl bir sevindim anlatamam. :) 


Şuan bu güzel kitapları nasıl kitaplığıma kaldıracağım onu düşünüyorum. Şimdilik çalışma masamda duruyorlar. Ara ara bakıp seyrediyorum onları. Şey belki de devamlı yerleri çalışma masası olur hiç kaldırmam. :) Böyle izlemesi ayrı bir zevkliymiş. :)

10 yorum:

  1. bu sitelerin durumları da dengesiz valla D&R dan benim siparişim 10 günde gelmedi mail attım özür dilediler depoda yenileme çalışması varmışmış o yüzden gecikmişmiş mailimden 2 gün sonra kitaplar elime geçti. Bir sonraki siparişimde de hemen elime geçti kısacası bu sitelerin sağı solu hiç belli olmuyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuoku'dan çok sorun yaşadım. Idefix'le de bir kaç kere ürün gecikmesi yaşadım ama D&R'dan hiç yaşamamıştım. Şans işi herhalde biraz. :)

      Sil
  2. Kitaplar enfes görünüyor. Yetenek kitabı hakkındaki yorumunu çoook merak ediyorum. Kitabı ona göre alacağım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyumsuz ve Kuralsız bitsin ondan sonra başlayacağım Yetenek kitabına. :) Biraz fazla bekleyebilirsin. Uyarayım da baştan. :)

      Sil
  3. Gerçekten anlaşılamıyor bu siteler. Ama şunu söylim ben kitapyudunda hiç sorun yaşamadım ama D&R da oldukça sorun yaşadım. O yüzden kolay kolay D&R dan almam :)
    Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. D&R'dan sıkıntı yaşıyan çok heralde. O siteden daha önce bana ait olmayan siparişler gelmişti. Üstelik fatura da benim adresim bile yok. :) Nasıl bir ayarlamaysa artık. :)

      Sil
  4. İki sitede sıkıntılı olduğundan mecbur kalmadıkça gidip kendim almayı tercih ediyorum. Ayrıca kitaplarını çok beğendim, keyifli okumalar :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :) Bende gidip almayı çok isterdim ama kitapçılarda internet sitesinde ki indirimler olmuyor maalesef. Etiket fiyatı üzerinden satıyorlar o yüzden internetten almak daha karlı geliyor bana. :)

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP