aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Mart Ayı Okuma Listesi #2

Mart 16, 2014

Çok geç yazılmış bir Okuma Listesi postu oldu bu ama olsun. :)

Mart ayı okuma listemi geçen aya göre baya bir kısa tutmaya karar verdim. 18 kitap bir ay da okunuyor muymuş? Evet okunuyormuş. Peki zor oluyor muymuş? Kitaplardan başımı kaldırmadığım sürece kolay. -_- Fakat araya sıkıştırabileceğim bir zaman kalmadı neredeyse bana. -Allahtan sıkıntıdan 3 kitabı yarım bıraktım da, arada bir kendime zaman ayırabildim.- Bu ay kitaplardan daha çok farklı diziler keşfetmeyi istiyorum. O yüzden her türlü dizi tavsiyesine açığım. Bilim-kurgu, fantastik, tarihi, suç vs. fark etmez. Türü ne olursa olsun izliyorum. Yeter ki karakterler tipsiz olmasın. :$

İşte benim 5 kitaplık bu ay ki okuma listem. :) Sizin listenizde bu ay neler var?
  1. Kıyamet Sonrası / Meleğin Düşüşü 2 - Susan Ee
  2. Derin Sularla Şeytan Arasında - April Genevieve Tucholke
  3. Dalgalar Hep Aşk Getirse - Tawna Fenske
  4. Yalancı Aşık - Tawna Fenske
  5. Evin Hanımı - Alice Taylor

2 yorum:

  1. Bi ayda faha fazla okunur ama haklisin zaman kısmı çok önemli. Bu ara haftada üç kitap zorla bulabiliyorum 18 kitabi gorunce yuhhh ama dedim uzerine kiskandim :) ben bu ara girls e taktım ama tip konusunda guvence veremem ama gossip girl furyasiyla bizi saran durumu tamamen altüst ediyor. Bence mutlaka bi bak.shameless izliyo musun bilmiyotum ama ben onuda begenerek izliyorum. Son olarak izlemediysen bide bbc nin mini dizisi var emma mutlaka izle srnin sevebilecegini düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Girls dizisini çok gördüm sağda solda. Sürekli bir şekilde karşıma çıkıyor. :) Bunların üstüne sende tavsiye ediyorsan şans vermek gerek demek ki. İlk olarak ona bakayım o zaman.

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP