aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Meleğin Düşüşü'nün Kapağı Yenilendi

Nisan 04, 2014



Bu haberi kaç gündür paylaşacağım ama bir türlü blogla ilgilenemediğim için askıya alındı durdu. Geçte olsa haberi olmayanlar için paylaşmış olalım bari. :)


Susan Ee'nin Penryn & the End of Days serisinin ilk kitabı olan Meleğin Düşüşü'nün kapağı yenilenmiş ve Kıyamet Sonrası ile uyumlu bir kapak oluşturmuşlar. Artık seri birbirinden bağımsız kapaklardan oluşmuyor. Ne güzel değil mi? Ama ben isyanlar içerisindeyim o farklı tabii. Şimdi ben de birbirlerinden farklı kapaklara sahip olarak kitaplığımda duruyorlar öylece. Yeniden sipariş vermekte istemiyorum çünkü bu kapakla gelip gelmeyeceğinden emin değilim. 

Ayrıca bu kapak ilkine göre daha güzel olmuş. En azından serinin orijinal kapaklarında yansıtılmak istenilen temaya biraz daha uygun gibi duruyor. Ama ikinci kitabın kapağı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tabii ki. Hala dertliyim ve hala anlam veremiyorum. Neden Dex bu kadar özensiz bu seriye karşı? Hem birde neden kapakları laksız basıyorlar? Çok kalitesiz gösteriyor kitapları Dex. Farkında değil misin acaba?

2 yorum:

  1. Evet ya, DEX gerçekten çok özensiz davranıyor bu seriye. Halbuki kıyıda köşede kalmış bir seri de değil. :/ Neyse, en azından kapağı değiştirmişler de bu hali daha iyi olmuş, beni delirtiyordu eski hali, özellikle de kapakların birbirinden bu kadar uyumsuz olması.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hiç sevmiyordum o eski kapağı. Ama en azından fontu güzeldi. Bu kapaklarında fontlarını beğenmiyorum. Çok basit duruyorlar. :/

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP