aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

TÜYAP’ta "Delidolu Adamlar" Konuşuluyor

Kasım 18, 2016
Gelen Kutusuna düşen bi maili sizlerle olduğu gibi paylaşmak istedim. Maili okuduğum zaman içimde TÜYAP başladı başlayalı hissetmediğim sızıyı hissettim. Kaçırılmaması gereken bir etkinlik bence. Eğer 19 Kasım'da TÜYAP'ta olacaksanız, muhakkak ziyaret edin!

TÜYAP’ta "Delidolu Adamlar" konuşuluyor

Delidolu Yayınevi, 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında bir panel düzenliyor. “Delidolu Adamlar: Julio Cortázar, Charlie Parker ve Che” başlığını taşıyan panelde Latin Amerika edebiyatını, öykü ve romanlarıyla etkileyen Julio Cortàzar ve eserleri konuşulacak.

Panelin odağında, Cortàzar’ın Che ve arkadaşlarının Küba Devrimi'ne uzanan yolculuklarını anlattığı Buluşma ve caz müziğin ölümsüz isimlerinden Charlie Parker'a adadığı Takipçi isimli kitapları yer alacak.

Son dönemde yayımladığı kült eserlerin yanı sıra, Türkçeye kazandırdığı nitelikli çevirilerle de eleştirmenler ve okurlardan ilgi gören Delidolu Yayınları, fuar kapsamında dikkat çekici bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Basın mensupları, edebiyat dünyasından önemli isimler ve okurları bir araya getirmeyi hedefleyen panelde önemli konuşmacılar söz alacak. Dr. Ayşegül Utku Günaydın'ın yöneteceği panelin konuşmacıları arasında Caz yazarı Zuhal Focan, yazar Ceyhan Usanmaz ve akademisyen/çevirmen Altuğ Akın yer alıyor.

Tarih: 19 Kasım 2016 Cumartesi
Yer: İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi, Heybeliada Salonu
Saat: 16.45-17.45

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP