aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Manga Yorumu: Abarenbou Kareshi

Ağustos 14, 2014
Abarenbou Kareshi
Abarenbou Kareshi

Tür: Manga, Yaoi (BL), Romance
Mangafox Puanı: 4.77
Diğer Adı: Rough Boyfriend
Cilt Sayısı: 1
Çıkış Tarihi: 2009
Çeviri Grubu: ---
Manga-ka: Junko

1) Rough ♥ Boyfriend (first part)
2) How? ♥ Boyfriend (second part)
2.5) It Is Difficult to Understand! ♥ Boyfriend (extra)

Naoto is Hajime's childhood friend. Naoto may look cute but then again, his attitude gets to everyone's nerves. Even though Naoto's like that, Hajime still has his eyes on him. But, the problem is, Naoto hates homosexuals, so much that he wishes they will become extinct and rot in hell!!

3) All About My Brother
3.5) All About My Big Brother (extra)

Shinji has always loved his younger brother, Haruki more than any older brother should. Yet when he receives an unexpected warning letter demanding payment on a delinquent loan, he is left speechless. With everything Haruki could ever ask for, provided by loving parents, he demands to know what it could be that would cause Haruki to be so greedy and so irresponsible. Can Shinji really handle the truth behind Haruki's unusually selfish actions? or will he give up on Haruki all together?

4) Piano Lesson
5) Piano Lesson 2
5.5) Piano Lesson Variation (extra)

After his parents divorce, Hara Shuuji left Tokyo to live with his mother and attend the local school. With hopes of starting a new and peaceful school life Shuuji feels at ease when his first day starts out well. That is until a problem arises, a problem named Yoshie Kennichi, who carries the name of a "delinquent" with pride. Shuuji's first impression of Yoshie isn't good, but what's worse, is that his ideals for a peaceful school life are ruined when Yoshie suddenly recognizes him! Shuuji, a new student, has no idea how Yoshie can possible know him and frantically wonders, what in the world is going on!?



Elimde ki yaoi mangalar yetmeyince İngilizce olanlarına dadanmaya başladım. Tek ciltlik olan bu mangamız 3 farklı çiftin konusunu ele almış. Benim en sevdiğim ilk çiftimiz oldu. Çok şekerlerdi yaa yerim ben onları. ♥♥♥

Çiftlerimize şöyle bir bakacak olursak;

Hajime ve Naoto çocukluk arkadaşlarıdır. Naoto dışarıdan bakıldığında aşırı sevimli görünüyor fakat aslında öyle biri değil. ^_^ Biraz agresif bir yapısı olmasının yanında eşcinsellerden de nefret ediyor. Hajime için bu durum çok içler acısı tabii. Çünkü Naoto'ya aşık. Sonra olaylar olaylar gelişiyor da aşkını itiraf ediyor Naoto'ya. Sonrası ise malum... :) Mangaka çok eğlenceli bir şekilde çizmiş hikayelerini. 2 bölüm ve 1 ekstradan oluşuyor.

İkinci çiftimizi okurken ise ayh dedim şu Japonların fantezileri ne geniş böyle. Üvey kardeşe olan aşklar da favori sahnelerinden. Bu seferki çiftimizden biri sex bağımlısı. Her gece orada burada para harcıyor malum iş için. En sonunda ise olaya erkek kardeşi el atıp ve kendisini feda ediyor. :D 1 bölüm ve 1'de ekstradan oluşuyor.

Son çiftimizin hikayesi ise oldukça anlamsızdı. Sırf sayfa doldurmak için çizilmiş gibiydi. Küçük yaşlarda birlikte piyano çalan ikili bir süre sonra tekrar karşılaşırlar. Yoshie bir kez daha birlikte piyano çalmaları için ısrar eder ve sonrasında Shuuji'yi öper. Ve öyle böyle derken son çiftimizde mutlu sona doğru yelken açar. ^_^ 2 bölümden oluşuyor ve 1'de ekstrası var.

Mangaka keşke son hikayeyi de tek bölümden çizseymiş ve onun yerine ilk çiftimize bir bölüm daha ekleseymiş. İlki en güzeliydi hikayeler arasında. Böyle agresif karakterleri daha bir çok seviyorum. Zaafım var onlara karşı. :D Hele bir de karşı taraf biraz romantiklik yapınca yumruğu geçirmiyorlar mı suratlarına bayılıyorum o bölümleri okurken. :D Allahım ne olacak benim bu halimm ahh ahh... ^^

4 yorum:

  1. Aynen bende o durumdayım şuan :D Okuyacak manga kalmadı :) Gerçi Koi Suru Boukun'dan sonra okuduğum tüm mangalar boş geliyor artık -__- 'Senpai!' diye gezinen Morinaga'lar görmeye başladım evin içinde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moriganaaaaa ❤❤❤ candır o yaaa. :D Ay yerim been onuuu. :D Yaoi mangaları çok seviyorum ama bende açtığım her yeni mangada artık bi Morigana, bir Takono-san yada Akihiko arar oldumm. O mangaları okurken aldığım zevki alamıyorummm. :(

      Sil
    2. Ya bende de aynen öyle oluyor :D Belki de ilk okuduğum manga olduğu içindir :) Sonrakiler çok yapmacık duruyor :(

      Sil
    3. Ama şimdi karakterler o kadar müthiş ki elimizden başka bir şey gelmiyor. ^_^

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP