aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Yayınevlerinden Haberler #6

Mayıs 10, 2015

Akılçelen Kitaplardan çıkan Sissoylu serisinin 2. kitabı 'The Well of Ascension'ın 1-2 ay sonra raflarda olması bekleniyor.

▶ Ve yine Akılçelen Kitaplardan çıkan Fırtınaışığı Arşivi serisinin 2. kitabı 'Words of Radiance'ın çevirisi bitmek üzere.

▶ Hızlı çıkışlar yaparak okuyucularının isteklerini her zaman ön planda tutan GO KİTAPın yeni serisi Starbound'ın ilk kitabı 'Benim Uzak Yıldızım' satışa sunuldu.
Arkadya Yayınları, farklı türlerde kitap isteyen okuyucularının isteklerine daha fazla kayıtsız kalamamış olacak ki Arkadya Bitter logosuyla yeni kitaplar çıkarmayı planlıyor. İlk üç kitabını duyurdu bile. İşte o kitaplar;

▷ Dark, BDSM ve Erotik türünün gözdelerinden biri olan Tears of Tess, 3 kitaptan oluşuyor. Seriyi bekleyenler bence yayınevinin orijinal kapak kullanması için ekstra baskı uygulamalısınız! :)

▷ Yurtdışında epey ses getiren 'Inside Out' serisinin ilk kitabı 'If I Were You' da yayına hazırlanıyor.

▷ Son olarak, 5 kitap ve 3 novelladan oluşan Consequences serisini de Arkadya Bitter markasıyla okuyabileceğiz gibi görünüyor.

6 yorum:

  1. Ay yine batacağız desene! :) Özellikle Arkadya Bitter neler yapacak merak ediyorum, oldukça farklı bir türe geçtiler çünkü normal kitaplarına göre. Hepsi de merak ettiğim kitaplar. Benim Uzak Yıldızım da nedense biraz "ergen" kitabı gibi gözüküyor uzaktan ama yine de okuyacağım. :) Çok güzel oluyor bu yazılar canım, ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadya bi açıldı tam açıldı. :D Gitmiş en uç kitapların yayın haklarını satın almış. İçlerinden Tears of Tess merakla bekliyorum. Özellikle orijinal kapak kullanırlarsa eğer kitabı sevmesem bile alacağım tüm seriyi! :D

      Benim Uzak Yıldızım için bişey diyemeyeceğim. :D Henüz okumadım. :)

      Sil
  2. Daha uzun bir haber listesi ummuştum :( Yayın hakları alınan kitapları öğrenmek falan... Aah ah :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Onları henüz araştırmadım. Bugün bir ara bakayım satın alınan kitaplara. :)

      Sil
  3. Sissoylu nun yorumunu yapmayı düşünüyor musun? İkinci kitap hala çıkmadı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz okuyamadım o kitabı. :) Okuduğum zaman yapacağım muhakkak. :) Açıkçası 2. kitabının çıkmasını bekliyorum okumak için. ^_^

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP