aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Kitap Tanıtımı + Ön Okuma: Hep Seninle Olacağım - Sharon Sala (Blessings, Georgia #2)

Haziran 02, 2016

Tür: New Adult, Romance
Goodreads Puanı: 4.18
Orijinal Adı: I'll Stand By You
Sayfa Sayısı: 384
Baskı Yılı: 2016
Çeviri: Eda Tevrizci
Yayınevi: Nemesis Yayınları

Dori Grant, yaşamın karşısına her gün başka bir zorluk çıkarmasına artık alışmıştır. Can damarı dedikodu olan bir kasabada yaşamaktadır. Üstelik bekâr ve gencecik bir annedir. Hiç kimsenin onu onaylamadığı bir yerde büyükbabasının yardımıyla küçük oğluna bakmaya çalışmaktadır.

Johnny Pine ise annesini uyuşturucudan kaybetmiş, babası da ömür boyu hapse mahkûm edilmiş genç bir adamdır. İki küçük kardeşini canından çok seven Johnny,  Sosyal Hizmetler kardeşlerini ondan ayırmasın diye elinden geleni yapmaktadır.

Kasabada yaşanan büyük bir felaket Dori ve Johnny’nin yollarını birbiriyle kesiştirdiğinde, en büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Üstelik yapayalnızken…


Hep Seninle Olacağım, kitapyurdunda alacak çekimi hangi kitapta harcasam diye dolanırken çıktı karşıma. Konusu bana çok tatlı geldiği için hemen sepetime eklemiştim ki kitabın birde daha yeni çıktığını fark ettim. :) Madem bu kadar yeni bu kitap öyleyse blogumda da yer vermeliyim diyerek ön okumasını istedim sizler için yayınevinden.

Kitap birkaç gün içimde elimde olur. En yakın zamanda okuyup yorumlamayı da düşünüyorum. :) O zamana kadar ön okumaya göz atıp fikir sahibi olmak isterseniz sizleri konunun devamına alabilirim. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP