aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Gölge Ateşi Kapağı Yayımlandı!

Nisan 07, 2014



Şu kapağın güzelliğine bakar mısınız? O kapaktakiler hele? Mac ve Barrons! Tanrım çıldırmak üzereyim desem? Artemis şu anda en büyük dualarımdan birini gerçekleştirdin! Umarım nisan fuarına da kitap yetişir! Kapağa cidden bittim. Keşke tüm seri Artemiste olsaymış. Şu güzelim kapağa bakın. Hem orijinalinde ki temayı yakalamışlar. Hem bir önceki Rüya Ateşi kapağıyla uyumlu olmuş. Hem de Barrons'u da eklemişler kapağa! Öfff ne güzel ama cidden!!!

Artemis keşke Karen Marie Moning'in ICED serisinin de haklarını alsan! Olmaz mı? 

4 yorum:

  1. Sorması ayıptır bu kapağın neresi beğendiniz ? Hiçbir şekilde birbiriyle uyumlu olmayan görsellerden oluşmuş ve 2014 yılındaki en kötü kapağı olduğunu şimdiden söyleyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zevk meselesi. Ben beğendim. Gayette hoş olmuş. :) Siz nesini beğenmediniz? Orjinal kapaktaki sırtı dövmeli kıza benzetmişler kapağın ortasını. Sadece tek başına koymamışlar da birde Barrons'u eklemişler kapağa. Onun haricinde yine kırmızı ve yaldızlı.

      Sil
  2. Barronsun olması hoş ama modellerin duruşu biraz tuhaf ve karışık buldum ben..ayrıca kitap çıksında gerisini salla modundayım ben :)
    bu arada kuzu naptın sen ya..Artemis benim sevdiğim ve seveceğim hiç bir kitap/seriye yaklaşmasın bile.mümkünse kitapların yanına bile yaklaşmasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimse beğenmedi güzelim kapağı. :D

      Modeller evet shop ile üst üste konuldukları belli. Ama çok takmıyorum açıkçası ben. Gölge Ateşi ile ilgili bir haber aldım ya ben gerisi önemli değil. En azından artık bir bahaneleri daha azaldı yayınevinin. :)

      ICED serisinide cidden Artemis alsın istiyorum. Epsilon sallamıyordu başından beri bu seriyi. Hala daha sallamıyor. Hele fever serisinin ilk kapakları neydi öyle. Artemisinkiler çok daha iyi bence. En azından allıyor pulluyor kapakları. :)

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP