aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Yemek Sepeti, Enmoda.Com Ve Gittigidiyor Hesabı Aç

Ekim 21, 2014
Siz de geceleri karnınız acıktığında ve dolabınız boş olduğunda üzülerek aç kalıyorsanız internet üzerinden yemek sepeti üyeliği aç bağlantısı ile hemen üyelik alarak hesabınızdan yemeğinizi sipariş edebilirsiniz. Başınız her sıkıştığında, karnınız her acıktığında size en yakın restorandan en sevdiğiniz yemeği evinize yemek sepeti üyeliği aç linkine tıklayarak sipariş edebilirsiniz.

Artık alışveriş internetten daha kolay! Alışveriş merkezlerinin yerini alan internet enmoda.com üyeliği aç linkine tıklayarak sizi yapabileceğiniz en uygun fiyatlarla ve en modern alışverişin adresine ulaşabilirsiniz. Kendinize en yakışanı bulmak ve en güzel tarzı yakalamak çok kolay. Enmoda.com üyeliği aç linki artık size bunun kapılarını açıyor!

Siz de gittigidiyor hesabı aç linkine tıklayarak gittigidiyordaki ilanları takip etmek ve size en uygun ürünü satın almak ve hatta elinizdeki sıfır ya da kullanılmış ürünleri satışa çıkarmak istemez misiniz? Bunu yapmak artık gittigidiyor hesabı aç ve bu linke tıklamak kadar kolay! Bu avantajlardan yararlanmak için lütfen ücretsiz bir şekilde üye olunuz.

Bu içerik kayitol.com için hazırlanmıştır.

4 yorum:

  1. Senin için bir ödülüm var <3 http://kitapmeltemi.blogspot.com.tr/2014/10/dart-odulu.html

    YanıtlaSil
  2. Bu ne Kristal Kitap, ne oluyor bloguna?! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. reklam aldım ama çok çirkin durdu. o yüzden bir daha almamaya karar verdim. :D

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP