aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

The Ruby Circle'ın Türkçe Edisyonu 'Yakut Çember' Adıyla Yolda!

Temmuz 09, 2015
SYDNEY SAGE bir Simyacı. Büyüyle uğraşarak insan dünyasıyla vampirlerinki arasında köprü görevi gören, vampirlerin sırlarını ve insanların hayatlarını koruyan bir grubun üyesi. Sydney, geçmişte kalmış tehlikeli bir düşmanla yeniden yüzleşmek için her şeyi riske atıyor. Bu arada Adrian, büyük bir çıkmazın içinde. Bu öyle bir çıkmaz ki, ruh büyüsü ile ilgili şok edici bir sırrın anahtarını gizliyor. Bütün Moroi dünyasını sarsabilecek ve hepsinin hayatını sonsuza dek değiştirecek bir sırrın.

Kanbağı serisinin hayranları! Adrian ve Sydney'e veda etmeye hazır mısınız? Çünkü serinin son ve 6. kitabı The Ruby Circle için geri sayım başladı. Çevirisi ve kapak fotoğrafı tamamlanan Yakut Çember matbaaya gitti bile. Buda demek oluyor ki bir kaç hafta sonra kitabı raflarda görebileceğiz. 

O zamana kadar ben sizi minik bir ön okumayla baş başa bırakıyorum. :)

1. BÖLÜM

ADRIAN

    Evlilik hayatı pek de beklediğim gibi değildi. Yanlış anlamayın, evlendiğim kadınla ilgili hiç pişmanlığım yok. Aksine, onu öyle çok seviyorum ki birini bu kadar sevebileceğimi hayal bile edemezdim. Sorun, içinde yaşadığımız gerçeklik. İşte bunu da hayal bile edemezdim. Eskiden egzotik yerlerin, daha da önemlisi özgürlüğün hayalini kuraradık. Küçük odalarda tıkılıp kalmak, bırakın romantik bir kaçamağı, her hangi bir kaçış planımın bile parçası olamazdı.
    Ama mücadeleden kaçacak biri olmadım hiç.
    "Bu ne?" diye sordu Sydney şaşkınlıkla.
    "Yıldönümümüz kutlu olsun," dedim.
    Duşunu alıp üstünü yeni değiştirmişti ve banyonun kapısında durmuş, oturma odamızda yaptığım değişime bakıyordu. Azıcık zamanda bu kadar çok yapmak hiç de kolay değildi doğrusu. Sydney becerikli ve gizlı biri, bu, aldığı duş için de söz konusu. Oysa ben?

2 yorum:

  1. Şu kapaklara bakınca bir tek benim mi kahkaha atasım geliyor? Kızın boş boş bakışları ve çoğu kitapta ağzı hafif açık :D Hayalimdeki Sydney'in yanından bile geçemez -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni rahatsız etmiyor kapak fotoğrafı. :D Yani olsa da olur olmasa da. Ama en azından itici değil. :) Çok daha kötü kapaklar varken bunlara laf etmek istemiyorum. :D En azından ucundan kıyısından benzerlik taşıyor kitabın içeriğiyle. :)

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP