aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Alışveriş Notlarım #21 - Dukkan Design

Temmuz 08, 2016
Bugün kitap alışverişi yerine daha farklı bir alışveriş postu hazırladım sizlere. Dukkan Design'den harika bir paket ulaştı elime. İzmir Alsancakta mağazaları bulunuyor fakat şehir dışındaki müşterileri içinde ellerinden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorlar. Eğer İzmir'deyseniz dükkanlarını muhakkak ziyaret etmelisiniz. Değilseniz de üzülmeyin, internet üzerinden sipariş verebilirsiniz. :)

Benim paketin içinden neler çıkmış bir bakalım. :)


Bir adet Hogwarts tişörtü. Çok güzel değil mi yaaa. Ciddi anlamda bayıldım ben bu tişörte. Hemen kitaplığa astım. Karşısına geçip arada bir çığlıklar atıyorum. :D Giymeye kıyabilir miyim bilmiyorum? :)

Time Turner kolyesi de geldi paketle birlikte. Ben daha önce aldığım için elimde bir ikinci kolye daha tutmaya gerek görmüyorum. Bir ara çekiliş hediye ederim kolyeyi. :)

Zippo model çakmak ise yine Harry Potter'lı. Çakmak kullanmıyorum ama şunun güzelliğine bakar mısınız? Kolye ve tişört gibi buda kitaplığımı süsleyecek.

Hogwarts, Gryffindor ve Slytherin amblemleri de çok güzel yaa. Ben bunlara amblem diyorum ama başka bir şey de deniyor olabilir. :D

Son olarak da Sons of Anarchy saati. Bu diziye BA-YI-LI-YO-RUM!!!!! Saati hemen kullanmaya başladım. Sanırım bir daha da çıkmayacak kolumdan. Çok müthiş bir şey yaaa. Çok harika.

Paket geldiğinden beri bir sevinç patlaması yaşıyorum ki sormayın.

Bu şu ana kadar aldığım en harika paket olabilir. 😍😍😍😍 

Şu an instagramda bu tarz bir paketin çekilişini de yapıyorum. Eğer katılmak isterseniz, şuraya bir tık. Daha sonra duyurusunu da yaparım zaten. :)

Eğer mağaza ile iletişim kurmak isterseniz de görseldeki iletişim bilgilerinden irtibata geçebilirsiniz. Ürünlerin de dilerseniz facebook dilerseniz instagram hesabından görebilir ve sipariş verebilirsiniz. :)


7 yorum:

  1. Aldığımız paketin içine neye göre hediye koyuyorlar acaba? Öncesinde bir anket falan mı dolduruyoruz :D Keşke burada da olsaydı böyle güzel bir dükkan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetten sipariş verebilirsin istersen canım. :)

      Bana, sevdiğim dizileri filmleri kitapları vs sormuşlardı. Ona göre sürpriz bir paket gönderdiler. Çekilişi kazanana da aynı soruları soracaklardır muhtemelen. :)

      Sil
  2. Tamamiyle alakasız bir yorum olucak biliyorum ama sormadan edemedim T_T
    Fotoğraflarının kalitesi çok güzel.Yazıyı okurken fark ettim o.o Hangi makineyi kullanıyorsun? Şu aralar makinelere falan takmış durumdayım.Manyak gibi araştırma yapıyorum da...Yardımcı olursan sanırım çok sevinirim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında o kadar kaliteli değil ama sana güzel gözükmesi ve sevindim. 😁 Samsung Galaxy Note 2 ile çekiyorum çünkü. 😁 Ara ara da Sony'nin bi modeli ile çekiyorum da onu unuttun şimdi. Hatırlarsam yazarım. :)

      Sil
    2. Sony Xperia Z5. Şimdi hatırladım. Sana güzel gelen onunla çektilerimdir. Kamerası baya iyi çünkü. 😄

      Sil
  3. Ya çok teşekkür ederim ^^ Ben her şeyinle taktir ediyorum seni işini düzgün yaptığını ve yaparken de eğlendiğini düşünüyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ince düşüncelerin için. :)

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP