aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Alışveriş Notlarım #18 - Hediyeler ve Alışverişler No:2

Ağustos 21, 2015
En son yazdığım alışveriş yazısının üstünden epey geçmiş. Bende artık yenisini ekleyeyim istedim bloga. Aslında Instagram üzerinden daha sık güncelleme yapıyorum ama instagram kullanmayanlar için burayı da arada bir güncellemek gerekiyor. :D 

Ay ve Güneş ile başlayayım istedim. Kitabı zaten okumuş ve yorumlamıştım. Şuraya bir tık. Kitap bana hediye geldi. Bu kitabın birde filmi çekilecek. Yanlış hatırlamıyorsam kapak fotoğrafı film afişinden yapılmış. Orijinal kapağı epey çirkin. :D

İthaki kitaplığımla devam edeyim istedim. Bu yayınevini geç keşfettim ama olsun. Geç olsun güç olmasın. :P :D Hemen hemen her kitabını severek okuyorum. Marslı da bunlardan biri. Babil.com üzerinden 5 TL gibi bir fiyata almıştım kampanya üzerinden. Normalde almayacaktım ama işte 5 TL olunca insan hayır diyemiyor. :D İyi ki de almışım diyorum. Çok severek ve eğlenerek okudum. Yorumunu bloga girmedim, instagram üzerinde paylaştım. Okumak isteyenler için şuraya bir tık.

Madem ithaki ile devam edelim dedik. Yayınevinin son kitabından bahsedelim. Bana yine hediye geldi. Kitap çantayla birlikte satılmıyor. Sadece yayınevinin reklam amaçlı yaptığı bir uygulama. Fuarlarda okuyuculara alması için imkan sunacak mısınız diye sormuştum. Şimdilik böyle bi düşünceleri yokmuş ama fuar zamanı düşünebilirlermiş. Yani şu güzelim çantayı istiyorsanız, ki bence isteyin, :D bir umut fuar günlerini bekleyebilirsiniz. Kesin bir şey yok yalnız. Sadece bir düşünce. 

Kafes kitabını da okumuş yorumlamıştım. Severek okudum. Korku türünde bir kitap olduğuna bakmayın. Korkarak okumuyorsunuz. Sadece geriyor. Rahatlıkla okuyabilirsiniz yani kitabı. Yorumumu okumak için şuraya bir tık.
İndigo yayınlarının boyama kitapları aslında benim değildi. :D Ablam önokumaların düzenlediği bir çekilişe katılmış ve oradan kazanmıştı! Hayatında ilk defa çekilişe katılıp bunu da kazanan bir insan işte. :D Ama kitaplara ben el koydum. :P :D Boyamak isterse elbette boyayabilir tabii o kadar bencil değilim ama kitaplar benim. :D

Yalnızlık Cesaret ister benim ilk imzalı kitabım. Yazardan rica etmiştim ve sağ olsun beni kırmadı gönderdi. Çok sıcakkanlı ve sevecen bir yazar. Sohbet etmek ayrı bir keyifli oluyor Merve Deniz ile. Kitabını da severek okudum. :) Kitabın yanındaki diğer aksesuarlar da yazarın hediyesi. Adayı anımsatması için göndermiş. :) Beni çok çok mutlu etmişti.
Eveeettt. Gelelim size bahsetmek istediğim bir diğer alışverişime. Önce babil.com üzerinden yaptığım alışverişe kısaca değineyim. Sonra en önemli yere geleceğiz. Kızıl Yükseliş, her gün, Marslı, ve çocuk kitaplarını babil.com üzerinden enpara kampanyası ile aldım. Sepet tutarınıza %50 indirim uyguluyor.

Fantastik Yaratıklar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? idefix üzerinden bedava kargo kampanyasını görünce alındı. 

Diğer kitaplara gelince, hepsi orijinal hepsi temiz ve her biri 5'er TL. Atlas Sahaf'tan alındılar. Sahaf İstanbul'da olmasına rağmen internet üzerinden de satış yapıyor. Erdem Beyin eline John Green'in ciltli kitaplarından tutunda, Fısıltı serisine kadar her türlü kitap ve seri geçiyor. Bir çoğu da 5 TL. Çok nadir 10 TL istiyor kitaplara. Ama temiz kitapları elinde bulundurmaya dikkat ediyor. Ben çok memnun kaldım. 11 kitap sipariş verdim Erdem Bey'den. 55 TL tuttu. Ptt kargo ile gönderim yapıyor. Eline gelen kitaplar çok çabuk tükeniyor haberiniz olsun. Takipte kalın yani. :) Instagram üzerinden de takip edebilirsiniz. Bazı kitaplar sırf koleksiyon yapmak için bile alınabilir.


Yağmur Yağarken bir diğer hediyem. Yine severek okuduğum, hatta göz yaşlarımı tutamadığım bir kitap. Kapağına falan aldanmayın. Bence çok güzel ve herkesin okumasını tavsiye ederim. Yorumum için şuraya bir tık.

Son alışverişimi de yazıp, yazıyı sonlanırayım istiyorum. Yine babil.com üzerinden enpara kampanyası ile alındı Kurucunun Kızı ve Günlerin Sonu. Normal de Kurucunun Kızı'nı almayacaktım ama 5 TL gibi komik bi fiyata gelince en azından kitaplığımda bulunsun istedim. 

Günlerin Sonu'nun sonlarına yaklaştım. Kitap dün geçti elime ama bi solukta okudum. Çok özlemişim Raffe'i ve şimdi veda edecek olmak da ayrı bi üzüyor.

Aslında başka bir kitap daha almıştım ama hasarlı olduğu için geri iade ettim. Alışverişimin yanında birde gördüğünüz şu minik defter hediye geldi. 

Agapi yayınlarının kitapları ise hediye. Her iki kitabı da okumak için sabırsızlıkla elimdeki kitapların bitmesini bekliyorum. 

4 yorum:

  1. Çıkmaz Sokak'ı bende almak istiyorummm. Ama önceliğim şuan Harry Potter kitaplarıı. :D

    YanıtlaSil
  2. Ya çoğu yerde ucuz fiyata kitap görüyorum alamıyorum, en son 2 hafta önce 9 tane kitap sipariş ettim, hala gözüm doymadı. Ya ama çok güzel bir şey değil mi kitap alışverişi yapmak ? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kitap kurdu için hiç bir zaman aldığı kitaplar yeterli gelmez. :D

      Sil
  3. Kafes'in çantasını ilk defa gördüm , nasıl güzel bir şeydir o öyle :O Fuarda satılsa bile fuara gidemeyeceğim için alamam herhalde :'(
    Güle güle oku , çoğu kitabın hakkında çok iyi yorumlar okudum :D Seversin umarım ^_^

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP