aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Alışveriş Notlarım #16 - Hediyeler ve Alışverişler

Haziran 22, 2015
Görüyorum ki bayadır alışveriş yazısı yazmıyorum. Şu lanet instagram yüzünden hep. :) Orada pat pat paylaşınca bloga tekrar yazı girmeye üşeniyorum. Aldığım ve hediye gelen kitaplar epey birikti. Bende bir kaçı hakkında yazayım dedim. Hem okuyup bitirdiklerim olduğu kadar okumak için sabırsızlandıklarım da var. Kızıl Gökler Altında Kızıl Denizler de okumak için sabırsızlandığım bir kitap. Bugün elime ulaştı. Hediyeydi ben almadım. Çok teşekkür ederim tekrardan gönderene. Geçenlerde kitabın tanıtımını ve ön okumasını paylaşmıştım. Centilmen Piç serisinin ikinci kitabı o yüzden henüz ilk kitabı Locke Lamora'nın Yalanlarını okumadıysanız sizi bir diğer paragrafa alalım ama ilk kitabı okuyup devamı için sabırsızlanıyorsanız, sizi azda olsa keyiflendirmek adına ön okumaya alabiliriz. Not: Tavsiye ettiğim bir seridir. Bu türde kitap okuyanların muhakkak edinmesi gereken bir eser olduğunu düşünüyorum. Eh ben bu türe uzağım diyorsanız da şans vermekte fayda var. Çünkü Locke Lamora aklınızı başınızdan alabilir!

Yukarıdaki kitaplarda nişanlımın hediyeleri. Tamam tamam itiraf ediyorum. Ben biraz teşvik etmiş olabilirim bana hediye alması için. :D Babil.com'un kampayasından istemeden de olsa bahsedip dikkatini çekmiş olabilirim. Yapmışımdır yani öyle şeyler. :D Beklenir benden. :D Sonuç olarak, nişanlım bir kez daha kitap alışverişinden gazi olarak ayrılmış ben ise galip çıkmışımdır efendim. Bir daha ki savaşı iple çekiyorum. :D Bu arada, kupa babil.com'un ettikett kampanyası ile alındı. Çok şeker bir kupa. Fırsat buldukça kullanıyorum. Ayraçları da çok güzel. Siteden ilk kez alışveriş yapmış gibi oldum ve memnun kaldım. Geri dönüşleri çok hızlı. Sorunlarınızla anında ilgileniyorlar. Ve kitapları da kat kat koruyucu patlatmalı poşet içinde gönderiyorlar.
Bu defterler, ajandalar ve kitaplar da Artemis Yayınlarının hediyesi. Hatırlarsanız yılbaşında bir çekiliş yapmışlardı. Kazananlara bir takım defter ajanda gibi hediyeler gönderildi. Gönderilen hediyelerden bana da gelecekti ama bir şekilde ya kargoda kayboldu, ya da adreste bir sorun çıktı bilemiyorum. Neyse. :) Bu konu üzerinden Artemis yayınlarının editörü ile iletişime geçince -çok şeker bir insan yaa, çok güzel iletişim kuruyor sizinle- bana tekrardan gönderim yapabileceğini söylemişti. Bu defter ve ajandalar da oradan geliyor işte. :) Kitaplar ekstra oldu. ^_^
Benim Uzak Yıldızım da GO! Kitabın hediyesi. Kitabı okuyup yorumlamıştım. Severek okuduğum bir kitaptı. Merak edenlere gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. İçinde çok tatlı bir aşk hikayesi var. Kitabın baskısı ve kalitesi de çok iyi. Kolay yıpranacak gibi durmuyor. Yorum için sizi şuraya alabilirim. Telefon kılıflarımı ise aliexpress üzerinden yaklaşık 5 veya 6$'a aldım. Çok seviyorum kılıflarımı ya sürekli aşk yaşıyorum onlarla. 
Veee bir diğer hediyem. :) Hyperion yayınlarının hediyesi. Yine okuyup beğendiğim ve devamı için sabırsızlandığım bir eser. Aslında belki de birçoğunuz bu kitabın çıkmasını bekliyordunuz. Ve bu kapak fotoğrafıyla tanıyamadığınız için yanaşmıyorsunuz kitaba. Bende başlarda öyleydim ki daha sonradan çıkmasını beklediğim bir kitap olduğunu görünce sevinç çığlıkları attım. Yorumum için ve bu kitabın beklediğiniz hangi kitap olduğunu öğrenebilmek adına sizi şuraya alabiliriz.
Hediyelerim bitmedi elbette ama hepsini bu posta sığdırmak istemedim. Başka bir zaman tekrar yayınlarım. Şimdilik benim aldığım son kitaplara değinmek istiyorum. Narnia Günlüklerinin bu özel baskısını İzmir Fuarında görmüştüm ve alamadığım için çok üzülmüştüm inanın. Kitap elimde fiyatı sorduğumda 100 TL cevabı alınca geri koymam gerektiğini bildiğim halde sımsıkı yapışmıştım kitaba. Sonrasında içimden umarım kimse alamaz diye çemkire çemkire ayrılmıştım sahaftan. Daha sonraları internet üzerinden eski bir okuyucunun çok uygun bir fiyata sattığını görünce hemen alıverdim. Çizimleriyle baskısıyla gerçekten özel bir kitap. Severek okuyorum. Şu anda 3. kitaptayım. Hikâyeler kısa kısa zaten. 100-150 sayfa arası değişiyor.
Brandon Sanderson kitaplarını ise Kralların Yolunu okuduğumdan beri almak istiyordum. Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama kitapyurdu üzerinden aldığımı hatırlıyorum. Çok fazla bi indirimi yoktu sanırım. En fazla %30 veya %35 indirim vardı aldığım sırada. Henüz okuyamadım kitapları ama okumak için sabırsızlanıyorum.

En son fuar zamanı yazmışım böyle bi yazı. 2 ayda epey kitap gelmiş aslında bir de daha konu iyice uzamasın diye eklemediklerim var. Allahtan artık kendim alışveriş yapmıyorum. Daha gelen kitapların birçoğunu okuyamamışım bile. Narnia Günlükleri aldığım son kitaptı. Elbette almak istediğim bir sürü kitap var ama beklemek zorundalar. Kendime hep bir bahane çıkartarak engellemeye çalışıyorum. Şu ana kadar başarılı oldum. Mutluyum! :) Umarım elimdeki kitapları bir an önce bitirebilirim de rahat rahat kitap alırım. :)

11 yorum:

  1. Tamaaaam.Artık rahat rahat kıskançlıktan çatlayabilirim. :D Güle güle oku,yorumlarını da en kısa zamanda yaz,bekliyoz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okudukça yazmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. Maşallah :) iyi günlerde okuyun. :)

    YanıtlaSil
  3. O Narnia Günlüklerine bayıldım. Güle güle oku *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayılıyorum kitaba. Keşke böyle özel her kitabın özel baskısı olsa. :)

      Sil
  4. Çok güzel kitaplar gerçekten okuma aşkı doğdu içime :)

    YanıtlaSil
  5. Bu nasıl bir alışveriş yazısıdır , aşağı iniyorum iniyorum bitmiyor :D *kıskandım*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 ayda toparladıklarımın bir kısmı işte. :) Hepsini de paylaşmadım üstelik. :D

      Sil
    2. Ben bir yılda bu kadar kitap alıyorum ancak. (YALAN) Şaka bir yana güle güle oku :D Bana da yorumlarını takip etmek düşsün :')

      Sil
    3. Artık kitap almıyorum yaa. Sondu bunlar. :D Kendime yasak koymadan önce stok yapmışım sanırım. :D

      Teşekkür ederim canım. :)

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP