aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Kitap Tanıtımı: Karanlık Sevgili - J.R. Ward (Black Dagger Brotherhood #1)

Mart 02, 2016
Tür: Supernatural, Vampires, Paranormal
Goodreads Puanı: 4.22
Orijinal Adı: Dark Lover
Sayfa Sayısı: 544
Baskı Yılı: 2016
Çeviri: Taylan Taftaf
Yayınevi: Dex Yayınları

Vampirler aramızda mı? Daha yakından bakmaya ne dersin?..

New York’un suçun kol gezdiği karanlık gecelerinde, insanların farkında olmadığı bir savaş daha sürüyor: Vampirlerle Kırıcılar eski, kadim bir nefretin kıskacında birbirlerini yok etmeye yeminli…

Altı savaşçı vampirden oluşan gizli bir kardeşlik örgütü, ırklarını savunmak için tüm varlığını ortaya koyuyor. Kırıcılar, bu Kara Hançer

Kardeşliği’nin lideri, dünyadaki tek safkan vampir olan Wrath’ı yok etmek için tüm güçleriyle savaşıyor. Yüzyıllar önce Kırıcıların tüm ailesini katlettiği Wrath’ın onlarla görülecek bir hesabı var. Tüm hayatını bu hedefi n üstüne kurmuş olsa da en yakın arkadaşı Darius’un öldürülüp de melez kızını ona emanet etmesiyle işler sarpa sarıyor.

“Kara Hançer Kardeşliği” serisinin ilk kitabıKaranlık Sevgili, tutkunun intikamla, iyinin kötüyle iç içe geçtiği, temposu hiç düşmeyen bir macera.

“Yıllardır okuduğum en iyi seri! Gerilim yüklü, kışkırtıcı derecede seksi ve kesinlikle keyifli.”

—New York Times Çok Satanlar Listesi Yazarlarından Lisa Gardner


Karar veremiyorum, bu sene bana inat mı çıkıyor hep beklediğim seriler yoksa moral olsun diye mi? :)

Karanlık Sevgili, çok uzun zamandır beklediğim bir seriydi benim. Çıktığını görünce çok sevindim. Üstelik kapak fotoğrafı da çok hoş olmuş. Seri biraz eski olduğundan olsa gerek, orijinal kapakları pek dikkat çekici değildi. En azından ben pek sevmiyorum.

Gördüğünüz gibi serinin ilk 6 kitabın kapak fotoğrafında, bir adam kadının boynunun farklı açılarından ısırıp duruyor falan. Hem çok basit hem çok sıkıcı bir görsel. Ona kıyasla, Dex daha kaliteli bir iş çıkarmış.

Düzeltme yapıyorum millet. Yanlışımı görmezden gelin artık. Serinin kapaklarını pek sevmediğimden, diğerlerine de pek dikkat etmemiştim. Biraz evel, goodreads üzerinden seriyi kurcalarken fark ettim ki bu kapak, serinin 11. kitabının kapağı. Yayınevinin neden bunu kullanmayı seçmiş diye düşünüyorum da bence oda benim gibi sevmedi ilk kapakları ve güzel olandan başlamaya karar verdi. :) Artık seri ilerledikçe orijinal kapak yerine yayınevinin hazırladığı görselleri göreceğimizi de tahmin etmek zor olmasa gerek. :)

Siz ne düşünüyorsunuz konu hakkında ve alışveriş listenize ekleyecek misiniz seriyi?

Ben eğer okuyabilecek olsaydım, direkt sepetime eklerdim ama maalesef sınav döneminde olduğum için çok fazla kitap okuyamıyorum, hatta hiç kitap okuyamıyorum ve beklediğim ne varsa peş peşe çıkmaya başladı. Bu gidişle mayıstan sonra bütçemde epey bir açık çıkacak. :)

Umarım kitapları aldığım gibi okuyabilirim de. Çok geriden takip ediyorum çünkü gündemi. Sanki hiçbir şey yetişmeyecekmiş gibi geliyor arada. Bu sene çok verimsiz geçecekmiş gibi hissediyorum.

Siz neler okuyorsunuz bu aralar? 2 ayı geride bıraktık bile. Kaç kitap bitirebildiniz? 2016'da çıkmasını beklediğiniz kaç kitaba kavuştunuz? :)

4 yorum:

  1. Yaaaa yazdığım yazdığım uzun yorum gitti yanlışlıkla. :(

    Bu kapak 11. kitabın kapağıymış.Ben o kitabı da merak ettim malum nedenden dolayı. :D
    Ama bizdeki bu hızla 11 yıl sonra falan çıkar sanırım,11. kitap. *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende fark ettim şimdi onu. Tam konuyu düzenleyecektim ki senin yorumunu gördüm. Şaşkınım bende. :)) İlk kapakları hoşuma gitmediğinden serinin diğer kapaklarına dikkat etmemişim hiç.

      Sil
    2. İkinci kitabı çıktı mı? Bulamıyorum :(

      Sil
    3. Hayır, henüz çıkmadı. :)

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP