aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Colleen Hoover'dan Yeni Kitap 'Çarpılma'

Kasım 24, 2014

Slammed, Türkçe adıyla Çarpılma epsilon'un berbat bi kapağıyla okuyucuyla buluşuyor nihayet. :) Orijinal kapak kullanmışlarken bugüne kadar neden şimdi kendileri yapmaya karar verdiler anlam veremiyorum. Çok basit kaçıyor artık böyle yüzyüze gelen çiftler, öpüşecekmiş gibi duran ama bir türlü birleşemeyen o dudaklar falan. :) 

Neyse efendim ön siparişe girsinde bir an önce alıp okuyalım. :) Konusunuda merak edenler için ekliyorum. ^_^

Aşkı şiir tadında mı yaşamak istersin…
yoksa kalbinin derinliklerine işleyen bir acıyla mı?
On sekiz yaşındaki Layken babasının ölümünün ardından hem annesine hem de küçük kardeşine destek olur. Her ne kadar yaşadığı acının üstesinden gelmiş gibi görünse de genç kız içten içe tüm umudunu kaybetmektedir. Bu sırada varlığıyla nefesini kesen yirmi bir yaşındaki, yakışıklı komşusu Will karşısına çıkar. Will’in şair atışmalarına olan tutkusu Layken’i kendisine hayran bırakır.
İlk buluşmaları muhteşemdir. Birbirleri için özel olduklarını hissedip birçok ortak yanları olduğunu fark ederler. İkili birbirine artık sırılsıklam âşıktır. Ancak şaşırtıcı gerçekle ilişkileri çok geçmeden bambaşka bir hal alır. Bir araya gelmelerine ve aynı zamanda ayrılmalarına neden olan duyguları arasında bir denge kurmaya çalışırken, günlük etkileşimleri bile onlara acı vermeye başlayacaktır. Kalplerinde gizledikleri gerçeği ve aşkın pişmanlıkla sonlanmadan doyasıya yaşandığı bir geleceği hayal edip ifade edebilecekleri tek yer ise şiirlerdir.

7 yorum:

  1. Alakasız da, alıntı arkaplanı için kullandığın resmi biraz daha soluk yapabiliyorsan öyle yap bence, yazıyla karışıyor sanki biraz :D

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir daha ki kitap o olabilir. :) Belli olmaz. Sonuçta kitabın çıkmasından az bi zaman önce geldi haberi. Yayına hazırlamayı bırak çevirmesinin bile bu kadar kısa süreceğini tahmin etmiyorum. :D

      Sil
  3. inanmıyorum yeni kitap mı çıktı?Şu sınavlardan hiç yeni kitaplardan heberim yok.Hele de Collen Hoover :) Kapakta çok iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde haberim olmuyor. :) Şans eseri öğrendim bu kitabı da. ^_^

      Sil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP